Öppettider

Uppdatera

AniCura Roslagens Smådjursklinik

AniCura Roslagens Smådjursklinik är en modern, personlig smådjursklinik med ditt djur i fokus. Vi erbjuder bred medicinsk kompetens, nya moderna lokaler med senaste utrustningen och generösa öppettider. För oss är det en självklarhet att placera djurets bästa i första rummet. Vi erbjuder allmän veterinärvård, akutsjukvård, förebyggande hälsovård och kostrådgivning. Här finns även avdelningar för tand, operation och ett eget laboratorium.

Vårt mål är att erbjuda bra djursjukvård i Roslagen genom lokal närvaro, kompetens, tillgänglighet och engagemang. Vår personal är välutbildad, många med spetskompetens inom sina områden. Tillsammans har vi en lång och gedigen djurerfarenhet – som djurägare, uppfödare eller tränare. För oss är det en självklarhet att placera djurets bästa i första rummet.

Vision och värderingar
Vår vision är att erbjuda en högkvalitativ och personlig vård.

Det gör vi genom att värna om vår personal med samma omsorg som vi värnar om patienterna. När våra medarbetare är motiverade och trygga i sin roll får djuret bästa möjliga vård och omsorg. Vi vill vara en naturlig samlingsplats för djurägarna genom att erbjuda såväl veterinärvård som utbildning, stöd och kostrådgivning.

Vi arbetar aktivt för att minska stressen för djuret vid ett besök hos oss, det gör vi genom att skilja hundar och katter åt i reception/väntrum och genom separata undersökningsrum och vårdavdelningar för katter och hundar.

Cat Friendly Clinic
I oktober 2015 blev vi certifierade som Cat Friendly Clinic (Kattvänlig klinik) nivå Silver. Det är en internationell kvalitetsstämpel för djursjukhus och kliniker som har anpassat sin verksamhet och utbildat sin personal för att kunna ta hand om och bemöta katter på bästa sätt. Läs mer om vad Cat Friendly Clinic innebär på www.icatcare.org

För att boka tid eller se vårt utbud av behandlingar och tjänster vänligen besök oss på www.anicura.se

Uppdatera

AniCura Roslagens Smådjursklinik

AniCura Roslagens Smådjursklinik är en modern, personlig smådjursklinik med ditt djur i fokus.

Erbjudanden